Ontruiming wietplantage

Een illegale wietplantage in een woning zorgt voor schade, onveilige situaties en (stank)overlast. Nadat de politie alle apparatuur en planten heeft verwijderd, blijft u achter met een enorme ravage. Een groots project waar u de nodige hulp bij kunt gebruiken.

Als ervaren specialist op het gebied van ontruimingen en leegruimingen, nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Totaal Compleet zorgt ervoor dat de woning in een korte tijd geheel ontruimd en leeggehaald wordt.

Alle spullen voeren wij af naar de daarvoor bestemde locaties, zoals recyclebedrijven. Stuiten wij op bruikbare of waardevolle spullen, bespreken we met u waar we deze kunnen afleveren. Desgewenst kunnen wij deze tijdelijk opslaan in onze opslag.

Terug naar originele staat

Zodra de woning of het bedrijfspand is leeggehaald, kan de aangerichte schade duidelijk in kaart worden gebracht. We bekijken samen met u, wat er moet gebeuren om het pand weer in de originele staat terug te brengen.

Wij voeren deze werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit. Of het nu herstelwerkzaamheden of onderhoud betreft, wij verzorgen het graag voor u. Daarbij staan uw wensen en een hoge kwaliteit voorop.

Desgewenst schakelen wij ons betrouwbare netwerk in voor specialistische werkzaamheden zoals elektra. Vrijblijvend een offerte aanvragen of wilt u meer informatie? Neem contact op om een afspraak in te plannen!

Totaal Compleet staat voor:

  • Wij werken met zorg en discretie

  • Uw belang staat altijd voorop

  • Service en persoonlijke aandacht

  • Wij leveren een breed pakket aan dienstverlening

  • Prijs en kwaliteitsverhouding staan bij ons hoog in het vaandel

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.